Faciliteiten


Kampeerterrein de Woldberg heeft plek voor maximaal 25 kampeerplekken. Waarvan 8 met elektra. Verder zijn er de volgende voorzieningen.

Sanitair

Het terrein beschikt over een eenvoudig, maar functioneel sanitairgebouw. Met 4 toiletten, 1 urinoir, 2 douches, 2 wasbakken, een afwas aanrecht. Indien iedereen bereid is rekening met elkaar te houden is het geschikt voor maximaal 75 personen.

Huurtent

We hebben 8 huurtenten voor 4 personen beschikbaar. De North face tenten hebben sta hoogte en worden snel opgezet. Bij regen is er een extra opslagruimte beschikbaar. Bij warme zomernachten kan je genieten van de sterrenhemel en toch genoeg privacy hebben.

Vuurplaats

De vuurplaats is het episch centrum van de Woldberg. Een plek voor sterke verhalen, mooie liederen of romantisch samen te luisteren naar een knapperend houtvuur. Rond het vuur kunnen maximaal 25 personen tegelijk droog zitten.

Activiteitendak

Om met een groep beschut te zitten hebben we 2 oergezellige activiteitendaken beschikbaar met een doorsnede van 8 meter. Deze is geschikt voor maximaal 45 personen per tent.

Leuk voor een ceremonie, lezing of maaltijden droog te kunnen nuttigen.

Sauna

Als aanvulling op het geheel is er binnenkort een mobiele sauna met coldtub bij te huren. De sauna biedt ruimte voor 4 personen per keer en is hout gestookt . De rond Coldtub ter welkome afkoeling onder de sterrenhemel.

Catering

Er zijn standaard 6 sets tafels met banken voor 8 personen aanwezig. In overleg kunnen er meer tafels en banken geregeld worden.

Er kan gekookt worden op een houtvuur. Daarnaast is er een grote gaspit met gasfles en een lange barbecue.

Pizza bakken is super leuk om te doen met je groep. Hiervoor hebben we een houtgestookte pizza oven te huur.

nl_NLDutch