Activiteiten


Op de Woldberg organiseren we naast kamperen verschillende buiten activiteiten aan.

Yoga

De Woldberg is door zijn rustige afgesloten ligging uitermate geschikt voor een yoga workshop. We hebben verschillende soorten yoga die we hier kunnen aanbieden.

Eén keer per jaar organiseren we een compleet yoga weekend. Waar je verdeeld over 2 dagen verschillende yoga workshops kan volgen en kan overnachten in gezellige tenten.

Boogschieten

We hebben jarenlange ervaring in het aanleren van boogschieten voor verschillende leeftijden. Boogschieten is door iedereen te leren tussen de 10 en 80 jaar oud. Een geweldige aanvulling voor je kampeerweekend of schoolkamp.

Een workshop boogschieten is mogelijk van 10 tot 30 personen. en duurt ongeveer 1,5 uur.

Mountainbiken

Langs kampeerterrein de Woldberg ligt een schitterend mountainbike parcours van 13 kilometer over de Woldberg en Landgoed de Eese. Dit ATB parcours is aangelegd door Staatsbosbeheer heeft door het heuvelachtige landschap verschillende steile klimmetjes en spectaculaire afdalingen.

Het NK mountainbiken heeft hier al verschillende keren plaatsgevonden.

We hebben 10 mountainbikes in verschillende maten beschikbaar die om op ieder niveau de mountainbike route af te kunnen leggen.

SUP

De Weerribben en Giethoorn is één van de mooiste gebieden van Nederland om te kunnen suppen. We hebben 10 SUP touring boards om een mooie tocht te kunnen maken. De opstapplaats is zo ’n 10 minuten rijden van kampeerterrein de Woldberg. Er zijn verschillende SUP routes mogelijk.

Naast individuele SUP boards hebben we ook Tandem SUP boards. Ideaal voor een Ouder kind tocht te maken.

Voor grote groepen zoals schoolklassen hebben we Big SUP boards beschikbaar voor maximaal 10 personen. Een geweldige teambuilding en ideale mogelijkheid om een tocht te maken met een grote groep.

nl_NLDutch